Slide background

 

Камник вино

Винска продавница Камник

Во центарот на градот

Адреса: Димитрие Чуповски бр. 13,
1000 Скопје, Р. Македонија
E-mail: store@chateaukamnik.com
Контакт број: + 389 2 3117 080

Работно време:

09:00 – 21:00 понеделник – петок

10:00 – 17:00 сабота

(погледни на мапа)

Веб продавница

www.wine.mk

ВАШАТА ВИНСКА ТУРА

КАМНИК ВИНАРИЈА

Салон за дегустација

За поинакво, елегантно и пријатно
винско доживување ,
дегустација на вината Камник во модерен
амбиент во самата винарија,
во простор во кој винската уметност
и уметноста на живеењето
се соединуваат во прекрасен поглед
кон градот Скопје.

Дегустации и тури

Искуство на лице место кое ќе го збогати
вашето знаење за одгледувањето грозје
и за произведството на врвни вина.
Турите вклучуваат посета на лозјата, винскиот
подрум и програма за дегустација;
Ручек или вечера во Ловечки ресторан
Камник следи како дополнителна можност.
Идеална точка од која можете да ја започнете
или завршите винската тура низ регионот.

Јавете ни се за резевација на вашиот термин
пред да нé посетите.
Со задоволство ќе ги организираме и вашите
настани, приватни забави или свадба,
надополнувајќи ги со раскошни вински вкусови.

Адреса: Камник бб, 1000 Скопје,
Р. Македонија
E-mail: contact@chateaukamnik.com
Моб: +389 70 343 488
Контакт број: +389 2 2521 786
Контакт број: +389 2 5111 252
Факс: +389 2 2522 039

(погледни на мапа)

Hunter’s Lodge Kamnik

Хотел и Ресторан

Во близина на винаријата Камник,
единствен природен амбиент,
топла атмосфера во зима,
освежувачка летна градина,
вкусни јадења и специјалитети,
од домашна и интернационална кујна.

Адреса: Камник бб. 1000 Скопје,
Р. Македонија
E-mail: info@kamnik.com.mk
Контакт број: + 389 2 2523522
Факс: + 389 2 258 0540
www.kamnik.com.mk

(погледни на мапа)

КАМНИК ТРЕНИНГ ЦЕНТАР

спроведува
ОБУКИ ЗА ВИНСКИ СОВЕТНИК

www.kamniktrainingcenter.mk